STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Despre noi

BLN AutoClub este dotat cu echipamente performante si profesionale, echipa noastra de mecanici participand regulat la cursuri de formare profesionala pentru ca reparatiile efectuate sa fie ireprosabile.

In atelierul de mecanica, masina este suspendata in totalitate, efectuarea interventiei mecanicului in jurul ei desfasurandu-se in deplina siguranta, fluent, scazand durata reparatiei.
La noi totul este transparent, clientul putand asista in direct la reparatiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de incredere in mecanicii nostri.
Acoperim toata gama de reparatii si mentenanta auto lucrand cu cei mai buni specialisti multi-marca in motoare, revizii, sisteme de franare, directie si suspensie, transmisie si evacuare din Bucuresti. Calitatea premium a produselor si profesionalismul mecanicilor nostri in realizarea manoperei fac din noi unul din brand-urile de top din Capitala pe piata serviciilor de reparatii si mentenanta auto. Profesionalism, transparenta, eficienta sunt doar cateva din calitatile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor de experienta

Promitem ca va vom surprinde

BLN AutoClub vine in spriinul nevoilor dumneavoastra oferindu-va servicii de consultanta auto.

Garantam calitatea serviciilor noastre

Ne-am propus sa oferim servicii si produse de calitate la preturi accesibile si am reusit.

Personal calificat si experimentat

Cu BLN Auto Club aveti certitudinea unei diagnoze reale si a unei reparatii corecte a masinii dumneavoastra

Reparatii

In functie de decizia clientului, in activitatea de intretinere si reparatii de mecanica auto, utilizam atat piese de schimb originale cat si piese de schimb de valori medii.

Top